Cesiune Auto Caffe | Espresso scurt
164
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-164,ajax_updown,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Espresso scurt

Angelo Moriondo din Torino a facut primul expresso scurt in 1884.

About This Project

Italian scurt, denumit si espresso espreso, contine un maxim de 25ml de cafea.
Se obtinute prin trecerea sub presiune de apa calda, a cafelei macinate, cantitatea optima de cafea macinata este de 7g, temperatura apei, 88° C, iar temperatura bauturii in pahar: 67° C.
Timpul de preparare este de 25 secunde, iar cofeina este mai mica de 100 mg per ceasca.
Un espresso italian autentic este acoperit de crema fina, de culoarea alunei, tinzand spre maro cu negru.
Aroma este intensa, de cafea prajita, abia macinata, iar gustul este consistent si catifelat.

Custom Field

Lorem ipsum dolor sit amet

Date

20 November

Category
Cafea