Cesiune Auto Caffe | Espresso lung
166
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-166,ajax_updown,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Espresso lung

O bucurie sa privesti cum se aseaza crema unui espresso bine preparat intr-o ceasca frumoasa.

About This Project

Un espresso lung este mai puțin puternic, dar mai amar, in comparatie cu un espresso scurt, deoarece apa calda suplimentara care trece prin cafeaua macinata extrage componente care ar ramane in mod normal nedizolvate.
Cu cat cantitatea de apa este trecuta prin cafeaua macinata este mai mare, cu atat mai amar si mai apos este gustul cafelei.
In alta ordine de ideei, folosind mai puțina apa decat de obicei, producem un shot puternic si bogat in arome, cunoscut ca ristretto.

Custom Field

Lorem ipsum dolor sit amet

Date

20 November

Category
Cafea